Privacyverklaring

WeParq B.V. beschermt jouw persoonsgegevens en privacy. In deze privacyverklaring lees je welke persoonsgegevens we verzamelen en waarvoor we jouw gegevens bewaren en gebruiken. Deze privacyverklaring is van toepassing op onze website www.weparc.com en de diensten die wij aanbieden via onze mobiele applicaties.

Welke persoonsgegevens bewaren wij?

Persoonsgegevens kunnen op verschillende momenten worden bewaard, zoals wanneer je onze Website bezoekt, een account aanmaakt, gebruikmaakt van onze diensten of contact met ons opneemt. We bewaren gegevens zoals je naam, je adres, telefoonnummer, e-mailadres, locatie en kenteken. Jouw account/ registratie Op onderdelen van de website moet je je eerst registreren door je persoonsgegevens (naw, telefoonnummer, e-mailadres) in te vullen en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Met je account kan je gebruikmaken van onze dienstverlening. We bewaren deze gegevens totdat je je account hebt opgeheven of een verzoek tot opheffen aan ons hebt gestuurd. Valetparking Als je je auto door WeParc wil laten parkeren gebruiken we je persoonsgegevens om onze dienst aan jou te kunnen leveren. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, kenteken en betalingsgegevens. We bewaren deze gegevens tot de dienstverlening is afgerond en zeven jaar daarna (wettelijke bewaringstermijn). Contact Als je contact met ons opneemt, ontvang je zo snel mogelijk antwoord op je vraag. Daarvoor gebruiken we je e-mailadres en eventueel naw-gegevens. We bewaren deze gegevens totdat je ons vraagt om je gegevens te verwijderen. Nieuwbrief Het is mogelijk om je te abonneren op onze nieuwsbrief. Met jouw toestemming voegen we jouw e-mailadres toe aan de ‘nieuwsbrief-lijst’. We bewaren je e-mailadres totdat je je hebt afgemeld van ontvangst van nieuwsbrieven. Statistieken, profilering We kunnen ook andere gegevens bewaren zoals je type browser, type computer en technische informatie van de manier waarop je contact maakt met onze Website of Apps (cookies). Hierdoor kunnen wij de website en apps technisch beter laten werken.

Waarom bewaren wij persoonsgegevens?

We bewaren en verwerken persoonsgegevens om onze parkeerdienst aan je te kunnen aanbieden en je persoonlijke account te beheren. Soms zullen we deze gebruiken om jou belangrijke informatie te sturen, zoals een verandering in onze algemene voorwaarden. Andere partijen Zonder jouw toestemming delen we jouw gegevens niet met anderen, behalve indien dit noodzakelijk is om jou onze parkeerdienst te kunnen leveren. Zo worden betalingen in de beveiligde (PCI-DDS-gecertificeerde) omgeving van Braintree afgehandeld. WeParc zelf heeft geen toegang tot jouw betalingsgegevens.

Hoe beschermen wij jouw persoonlijke gegevens?

We doen er alles aan om je persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding door onbevoegden. Wij doen dit met Secure Socket Layer (SSL) die communicatie tussen de client met de web- of api-server versleuteld. Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er niet bij.

Hoe kan ik mijn persoonsgegevens inzien, veranderen of verwijderen?

Je kan je persoonsgegevens zelf inzien, veranderen of verwijderen door in te loggen op je account in de Apps. Je kan ook een mailtje sturen met je verzoek, waarna wij je gegevens aanpassen.

Cookies

We kunnen cookies gebruiken om je ervaring op onze Website te verbeteren en jou te herkennen als je onze website opnieuw bezoekt. Als je geen cookies wilt ontvangen kan je in je browser je instellingen veranderen en cookies verwijderen. Let wel op: onze Website werkt dan minder goed. Lees hier meer over ons cookie beleid

Wijzigingen aan deze privacyverklaring

Wanneer we onze dienstverlening aanpassen, brengt dat wijzigingen aan de website en ook de privacyverklaring mee. We doen ons best om deze via de nieuwsbrief door te geven. Maar let zelf altijd op en check of er een nieuwe versie is.

Jouw rechten onder de AVG

Per 25 mei 2018 heb jij deze rechten: * uitleg over en inzage in de persoonsgegevens die we van jou hebben en wat we ermee doen * recht van overdracht: je kan al je (digitale) gegevens opvragen * je persoonsgegeven laten corrigeren en verouderde gegevens laten verwijderen * je toestemming voor een bepaalde verwerking intrekken * Bezwaar maken tegen bepaald gebruik

Wat als er een datalek is?

Ons systeem en onze servers zijn goed beschermd tegen verlies of diefstal van presoonsgegevens. Mocht er tóch ergens een lek zijn waar je gegevens bij betrokken zijn, dan informeren we jou zo snel mogelijk.

Vragen?

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons een mail sturen naar hello@www.weparc.com. WeParq B.V. Joop van den Endeplein 1 1217WJ, Hilversum Telefoon: 020-2614874 www.weparq.nl Voor alle informatie over de AVG verwijzen we naar www.autoriteitpersoonsgegevens.nl